Субота, 27.04.2024, 13:44
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради

Підручники
Меню сайта
Сайти учителів
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 303
Чи задоволені Ви роботою РМК?
Всього відповідей: 255
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Обгрунтування ч.5

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Предмет закупівлі: ДК 021:2015:15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості

Обґрунтування доцільності закупівлі. Відділ освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради здійснює забезпечення закладів загальної середньої освіти необхідними матеріальними ресурсами та товарами. Також відділ освіти забезпечує харчування учнів, а також здійснює харчування учнів пільгової категорії. В меню погодженому Держпродспоживслужбою присутні страви, які включають в себе крупи.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги закупівлі продуктів харчування визначено з урахуванням кошторисних призначень на 2022 рік, а також з урахуванням потреби відповідно до перспективного меню, погодженого Держпродспоживслужбою.

Потреба на 2022 рік  з урахуванням кошторисних призначень на крупи наступна:

 

Борошно

кг.

3241

Пшоно

кг.

639

Гречка

кг.

1263

Рис

кг.

1119

Манка

кг.

174

Булгур

кг.

497

Кус-кус

кг.

477

Крупа ячна

кг.

100

Крупа перлова

кг.

100

Арнаутка

кг.

200

Вівсяні пластівці (геркулес)

кг.

400

Крупа кукурудзяна

кг.

60

Крупа пшенична

кг.

170

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до державних норм та стандартів: ДСТУ 7699:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови», ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні. Технічні умови», ГОСТ 9294-007 Булгур, ДСТУ 2629-94 «Крупи, побічні продукти і відходи, Постанови КМУ від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість обрахована відповідно до кошторисних призначень на продукти харчування,  а також шляхом аналізу пропозицій постачальника ФОП Прокопюк С.І. та цін товарів в мережі Інтернет (Онлайн магазин АШАН, Еко-маркет) станом на момент оголошення закупівлі і шляхом виведення середньої ціни.

Назва

од. виміру

Кількість

Ціна

Сума

Борошно

кг.

3000

18,46

55380

Пшоно

кг.

680

17,74

12063,2

Гречка

кг.

1200

43,4

52080

Рис

кг.

840

24,45

20538

Манка

кг.

220

16,67

3667,4

Булгур

кг.

900

32,87

29583

Кус-кус

кг.

477

100,16

47776,32

Крупа перлова

кг.

220

11,45

2519

Вівсяна крупа

кг.

170

40,5

6885

Пшенична

кг.

280

11

3080

Крупа кукурудзяна

кг.

260

16,25

4225

Разом

237797,00

Обґрунтування строку поставки/виконання робіт/надання послуг. Строк поставки товарів

визначено до 31 грудня 2022 року.


Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Новини ПедПреса
Позашкілля
Корисні посилання

Copyright MyCorp © 2024